همان‌طور که می‌دانید امروزه گوشی‌های هوشمند به یک ابزار اصلی در زندگی دیجیتال ما تبدیل شده‌اند و از آنجایی که کاربران در طول روز به طور مداوم از آن استفاده می‌کنند، روز به روز از عمر باتری کاسته می‌شود و هیچ‌کس قادر نخواهد بود که از تخریب باتری‌ گوشی‌های هوشمند جلوگیری کند ولی با استفاده از روش ها و ترفندهای خاصی که امروز در این وبلاگ برای شما آورده ایم می‌توانید عمر باتری یا همان قدرت شارژدهی گوشی موبایل خود را افزایش دهید.

چطور عمر باتری موبایلمان را افزایش دهیم؟

فعالسازی قابلیت power saving : اگر این قابلیت را در گوشی خود فعال کنید مقدار مصرف شارژ باتری دستگاه به حداقل میزان ممکن می‌رسد و به نوعی شاهد افزایش عمر باتری گوشی خواهید بود.

تنظیم مدت زمان شارژ باتری : درست است که گوشی های موبایل به طور هوشمندانه طراحی شده‌اند و زمانی که برای مدت زمان طولانی به شارژ متصل باشند و باتری آن ها فول شارژ شود، انتقال انرژی از شارژر به باتری را غیر فعال می‌کنند، اما این مسئله بدان معنا نیست که می‌توانید آزادانه گوشی موبایل خود را از صبح تا شب در شارژ بزنید! متاسفانه زمانی که گوشی های موبایل به شارژر متصل هستند، شدت جریانی که از شارژر به باتری منتقل می‌شود منجر به داغ شدن باتری خواهد شد. هرچقدر شدت و مدت زمان باقی ماندن این گرما بیشتر باشد، باتری لیتیوم یونی گوشی بیشتر آسیب می‌بیند و با افت توان رو به رو می‌شوند.

خنک نگه داشتن گوشی: اگر قصد افزایش عمر باتری گوشی موبایل خود را دارید، بهتر است همیشه آن را خنک نگه داشته و از داغ شدن بیش از اندازه آن جلوگیری کنید. انجام بازی های سنگین در گوشی برای مدت زمان های طولانی، متصل کردن گوشی به شارژر برای مدت زمان طولانی، متصل کردن گوشی به پاوربانک و استفاده همزمان از دستگاه و خیلی از عوامل دیگر می‌توانند منجر شوند که بدنه گوشی شما به شدت داغ شود.

غیرفعال کردن wifi , Bluetooth : فعال بودن این دو قابلیت تاثیر به سزایی در مصرف شارژ و انرژی باتری گوشی دارد. بنابراین وقتی به آن ها نیاز ندارید، آن ها را خاموش یا غیر فعال بگذارید.

عدم استفاده از اینترنت سیم کارت : برای اینکه عمر باتری گوشی موبایل خود را افزایش دهید توصیه ما این است که تا حد امکان از قابلیت موبایل دیتا استفاده نکنید. اگر مجبور به وصل شدن به اینترنت هستید، بهترین گزینه برایتان وصل شدن به اینترنت وای فای است.

فعالسازی حالت پرواز : زمانی که این حالت را فعال کنید تمام قابلیت های ارتباطی گوشی شما غیرفعال خواهند شد و این مسئله سبب می‌شود عمر باتری گوشی افزایش یابد.

غیرفعال کردن قابلیت Auto Brightness :  به موجب فعال کردن این قابلیت در گوشی شما میزان روشنایی صفحه نمایش گوشی به صورت خودکار و با توجه به شدت نور محیط اطراف تنظیم می‌شود. این قابلیت شاید بسیار جالب به نظر برسد اما با فعال بودن آن میزان مصرف شارژ باتری افزایش چشمگیری پیدا می‌کند، چون با فعال بودن این قابلیت در واقع سنسور نور محیط گوشی دائما فعال بوده و در حال ارسال اطلاعات برای پردازنده است و پردازنده هم دائما فعال بوده و دستورهای لازم برای کاهش و افزایش نور صفحه نمایش را صادر می‌کند و نوسانات نور صفحه نمایش هم از سوی دیگر روی مصرف انرژی باتری تاثیر می‌گذارند. بنابراین برای افزایش عمر باتری گوشی مویابل خود بهتر است آن را غیر فعال کنید.

کاهش روشنایی صفحه نمایش : هرچقدر نور صفحه نمایش گوشی شما کمتر باشد، شارژ کمتری هم از باتری مصرف خواهد شد.

حذف اپلیکیشن هایی که در پس زمینه فعال هستند: نصب بودن اپلیکیشن هایی مثل واتساپ، تلگرام، فیسبوک، اینستاگرام و... که اطلاعات خود را در پس زمینه به روز می‌کنند به طور خودکار منجر به افزایش مصرف شارژ باتری می‌شود. حتی اپلیکیشن هایی مثل اپلیکیشن های آب و هوا که وضعیت جوی را به صورت ویجت نشان می‌دهند هم منجر به افزایش مصرف شارژ باتری گوشی خواهند شد، چون این اپلیکیشن ها دائما در حال به روز کردن اطلاعات خود از طریق اینترنت هستند.

غیرفعال کردن تمام قابلیت های غیر ضروری : برای مثال قابلیت ایردراپ (AirDrop) در آیفون های اپل یا قابلیت هایی همچون سینک کردن اطلاعات اکانت گوگل با گوشی، چرخش خودکار صفحه، هات اسپات و غیره همگی منجر به مصرف انرژی باتری می‌شوند. پس با غیر فعالسازی این ویژگی ها می‌توانید شاهد افزایش عمر باتری گوشی خود باشید.