صفحه اصلی سایت چه اهمیتی دارد؟
یک وب سایت به منظور انجام بعضی از کارها به وجود می آید، اما مهمتر از آن طراحی شدن برای ایجاد ارزش برای بازدید کنندگان می باشد. زمانی که یک کاربر یک وبسایت رو پیدا میکند در اصل میخواهد با استفاده از اون وبسایت برای خودش ارزش ایجاد کند.
هنگام طراحی یک وب سایت، گام اول تعامل با مخاطبان هدف می باشد، که به عنوان تجربه کاربری شناخته میشود و این یعنی که کاربر در حال مشاهده یک وب سایت چه عکس العمل های دارد و چه کارهای انجام میدهد. یک وب سایت برای موفقیت باید احساسات، اعمال و خیلی چیزها رو برای طراحی در نظر بگیرد تا یک تجربه کاربری فوق العاده را به کاربرانش بدهد.
در واقع، شما با استفاده از یک تجربه کاربری خوب در صفحات محصولات می توانید به راحتی باعث افزایش فروش محصولات خود شوید، خیلی بیشتر از گذشته که وقتی از تجربه کاربری استفاده نمی کردید .
در حالی که هیچ استاندارد ثابتی وجود ندارد که چگونه این صفحه از وب سایت خود را طراحی کنید، اما استفاده از عوامل ضروری که می تواند فروش سایت را از صفحه اصلی افزایش دهد، بسیار اهمیت دارد. شما می توانید روی این عوامل ضروی که در این مقاله برای شما بیان می کنیم، تمرکز کنید و شروع به جذاب ساختن این قسمت از طراحی سایت خود کنید.
هدف از طراحی صفحه اصلی وب سایت تان چیست؟
قبل از این که روی تبدیل بازدیدکنندگان به مشتریان سایت خود تمرکز داشته باشید، باید آن ها را برای خود مشخص کنید که چه کسانی هستند. شما باید درباره اینکه کاربران در این صفحه از وب سایت تان به دنبال چه مواردی هستند و چه چیزی می خواهند، آگاهی داشته باشید. آیا شما از آن ها می خواهید تا در این بخش از طراحی وب سایت تان به تکمیل فرم بپردازند؟ محصولی را بخرند؟ کتاب الکترونیکی را دانلود کنند؟ در خبرنامه سایت ثبت نام کنند؟ یا غیره.
بر اساس این اهداف، صفحه اصلی وب سایت شما باید یکی از این قابلیت ها را داشته باشد:
امکان هدایت مخاطبین و بازدیدکنندگان در صفحه اصلی وب سایت: شما می توانید در این بخش، اطلاعاتی مانند آدرس ایمیل را از مخاطبین سایت خود دریافت کنید. زمانی که این آدرس ایمیل ها را از آن ها دریافت کردید، می توانید شروع به برقراری تماس با آن ها کنید و به تبلیغ و بازاریابی محصولات و سرویس های خود بپردازید.
کلیک در صفحه اصلی وب سایت تان: باید قبل از این که مواردی را به مخاطبین سایت خود تبلیغ کنید و یا به فروش برسانید، از آن ها خوشامدگویی کنید. در این صفحه از طراحی وب سایت تان باید اطلاعات ارزشمندی قرار بگیرد که آن ها را ترغیب به کلیک در وب سایت کند و سپس آن ها را به مشتریان سایت شما تبدیل کند.
مخاطبین وب سایت تان چه کسانی هستند؟
انگیزه نهایی طراحی سایت و تجارت تان چیست؟ کسب درآمد بیشتر، درست است؟ شما به این مورد تنها توسط تامین کردن نیازهای مشتریان سایت خود دست می یابید. و بهترین راه برای این کار این می باشد که آن ها را بشناسید. باید تحقیقات بازاری را درباره مشتریان سایت خود انجام دهید تا بیشتر و بهتر بتوانید درباره رفتار مشتریان سایت اطلاعات کسب کنید، به چگونگی خرید کردن شان دقت کنید و سپس اقداماتی را ترتیب دهید تا بتوانید نظرشان را به طراحی سایت و تجارت خود جلب کنید.
ساختار طراحی صفحه اصلی وب سایت
با توجه به وقت محدود ما در زمان آنلاین ، ما هرگز یک صفحه رو بطور کامل نمی خوانیم . در عوض ما به سادگی آن صفحات را اسکن و سعی میکنیم از آن اطلاعاتی بدست بیاوریم . برای اینکه یک صفحه وب را به یک صفحه موثر تبدیل کنیم باید از یک روش ساده استفاده کنیم ، به عبارت ساده درک یک صفحه زمانی آسان تر است که به بخش های کوچیکتری تقسیم شود این کار به اشتراک راحت تر در شبکه های اجتماعی هم کمک میکند .
استفاده از کلمات ساده ، جملات کوتاه ، استفاده از فضای آزاد ، تناسب بین اندازه عنواین و متن ها و … شما میتونید با ترکیب این عوامل در طراحی وب سایت به روند مطالعه ساده تر کمک کنید.
ساده سازی
شبیه به مواردی که در قابل اسکن سازی کردن وب سایت گفتیم شما باید یک وبسایت را طوری بسازید که خوندن مطالبش خیلی راحت و درک ساده ای نیاز داشته باشه . با انجام یه سری محاسبات ابتدایی می تونید ضروریی ترین اطلاعات را اضافه و اطلاعات بی اهمیت را حذف کنید . طراحی و استفاده از تصاویر میتونه به سایت کمک کنه تا به هدف اصلیش برسه . با این کارها هر کاربر بعد از ورود به سرعت درک واضحی از وبسایت شما پیدا میکنه و میفهمه که چه کاری قراره در وبسایت شما انجام بده .
حالا شما به خوبی با مواردی که باید در طراحی صفحه اصلی وب سایت به یاد داشته باشید، آشنایی پیدا کردید، اجازه دهید تا نگاهی به عواملی بیاندازیم که باعث می شود تا در این قسمت از طراحی وب سایت تان موفق شوید:
۱. تیتر واضح و صریح:
ساده، کوتاه و منظم. تیتر صفحه اصلی سایت باید به این ترتیب باشد. اگر تیتر شما جذاب و شفاف باشد، تاثیر زیادی را بر بازدیدکنندگان وب سایت تان می گذارد. می توانید این تیترها را با زیر فصل های مهیجی همراه کنید که میزان تاثیر بر مخاطبین وب سایت شما را نیز افزایش می دهد.
۲. محتوای بصری:
از تصاویری استفاده کنید که به بازدیدکنندگان سایت نشان می دهد که شما چه مواردی را به فروش می رسانید. می توانید از ویدئوهایی کوتاه و جذابی نیز استفاده کنید تا به راحتی بتوانید پیام خود را به مخاطبین وب سایت تان منتقل کنید. به یاد داشته باشید که شما تنها ۶/۲ ثانیه زمان دارید تا در این بخش از طراحی سایت تان، روی مخاطبین تاثیر بگذارید. از این رو باید اطمینان حاصل کنید که از موارد بصری جذاب و تاثیرگذاری استفاده می کنید.
۳. توضیحات جذاب:
محتوای با کیفیت، مفید و غنی همیشه باعث اعتماد کاربران به وب سایت می شود. اطلاعاتی را به مخاطبین سایت خود عرضه کنید که بسیار ارزشمند می باشند. می توانید کلمات شگفت انگیزی را درباره شرکت خود در این صفحه به کار ببرید تا تجارت و برند خود را برجسته بسازید.
۴. نقاط منحصر به فرد سرویس های وب سایت تان:
هر تجارتی دارای عوامل فروش منحصر به فرد خود می باشد؛ این مورد می تواند به جنبه های مالی محصولات و سرویس ها باز گردد و یا به مزیت های برند مربوط شود. می توانید در صفحه اصلی وب سایت خود به این موارد اشاره داشته باشید تا بهتر و بیشتر بتوانید نظر مخاطبین سایت را جلب کنید.
۵. جوایز و پیشنهادات ویژه ای را به مخاطبین وب سایت خود ارائه دهید:
می توانید موارد خارق العاده ای که از دید مشتریان وب سایت ارزشمند می باشد را در صفحه اصلی وب سایت خود قرار دهید تا بتوانید آن ها را به مشتریان سایت تبدیل کنید، مانند استفاده آزمایشی از محصولات و سرویس ها، ارسال سفارشات رایگان و یا دانلود رایگان کتاب الکترونیک.
۶. دکمه دعوت به عمل:
در هنگام طراحی صفحه اصلی ، باید به صفحه اصلی به عنوان یک دعوت فکر کرد ، دعوت به این معنی که بازدیدکننده به وبسایت بیاد اونجا بماند، نگاهی به اطراف کند و کاری انجام دهد. این کار به عنوان Call To Action شناخته میشود و هر کسی میداند که Call To Action بطور رایح در سطح اینترنت و وب سایت ها مورد استفاده قرار میگیرد.
اما چطور میتونیم بدونه ظاهری بیش از حد تبلیغاتی و مزاحم کننده از این روش استفاده کنیم ؟
- اطمینان از اینکه CTA یک برچسبه ( مثل برچسب عضویت و ورود )
- طراحی یک دکمه قابل کلیک با رنگ های متضاد.
- استفاده نکردن بیش از اندازه از CTA ، تنها از تعداد معینی از CTA در صفحه اصلی استفاده کنید .
یک دکمه دعوت به عمل می تواند این مفهوم را به مخاطبین وب سایت تان منتقل کند که شما چه کسی هستید و چه مواردی را به آن ها ارائه می دارید. باید تمام تلاش خود را به کار ببرید تا دکمه های دعوت به عمل را به صورت برجسته و جذاب در این قسمت از طراحی سایت خود قرار دهید.
۷. باید میزان خروج مشتریان از وب سایت را کاهش دهید:
نباید اجازه دهید که کاربران وب سایت بدون اینکه عملکرد خاصی را در طراحی سایت شما انجام دهند، از وب سایت تان خارج شوند. می توانید موانعی را سر راه شان قرار دهید که پیشنهادات ویژه ای به آن ها ارائه می دهد. از این رو می توانید آن ها را به مشتریان سایت خود تبدیل کنید. (استفاده از پنجره های خروجی)
۸. اعتماد کاربران به وب سایت شما:
هیچ چیز بهتر از اعتماد کاربران به وب سایت شما نمی تواند موفقیت تجارت تان را تضمین کند. می توانید رضایت نامه های مشتریان پیشین خود را در سایت قرار دهید و نشان دهید که سایر مردم درباره شما چگونه فکر می کنند. باید از تعریف های مشتریان وب سایت تان که از تجارت شما تجربه های مثبتی کسب کرده اند، استفاده کنید تا بتوانید اعتماد را در مخاطبین جدید خود ایجاد کنید.
۹. مشخص کردن مزیت محصولات و سرویس های وب سایت تان:
باید به بازدیدکنندگان سایت دلیل قاطعی بدهید که چرا باید پول و زمان خود را صرف محصولات و سرویس های سایت تان کنند. نتایج مثبتی که بازدیدکننندگان می توانند از مواردی که شما در سایت خود ارائه می دارید، کسب کنند را بیان کنید و به آن ها توضیح دهید که محصولات و سرویس های سایت شما چگونه می تواند زندگی شان را تغییر دهد. از این رو شما نیز می توانید به درآمد و فروش دلخواه تان برسید.
10. سئو و بهینه سازی صفحه اصلی وب سایت تان
محتوا پادشاهی میکنه ، شما حتما بارها و بارها شنیده اید که محتوا خیلی خیلی مهمه ! و باید بگم این کاملا درسته ، بهترین نوع سئو محتواست . محتوای خوب باعث میشه گوگل ، یاهو ، بینگ همه از وبسایت شما راضی باشن . و این باعث میشه seo مثل یک جادوگر برای وبسایت شما عمل کنه . هر چی شما محتوای تازه تر و مفید تری تولید کنید می تونید چشم های بیشتری برای وبسایت خودتون پیدا کنید .
تا زمانی که موتورهای جستجو وجود داشته باشن ، seo هم وجود خواهد داشت پس شما برای جذب مخاطب بیشتر باید خیلی خیلی به این مورد دقت کنید و بهش اهمیت بدین چون میتونید بازدید کننده های زیادی از این راه برای وبسایت های خودتون جذب کنید.
فرقی ندارد که به چه میزان طراحی سایت تان شگفت انگیز باشد، صفحه اصلی وب سایتی که نتواند مخاطبین را به مشتریان سایت تبدیل کند، ارزشی ندارد. در این جا است که اهمیت بهینه سازی صفحه اصلی سایت مشخص می شود. شما باید عواملی را در این صفحه از وب سایت تان به کار ببرید که باعث ارتقای سئو سایت و بهینه سازی سایت شود، مانند انتخاب کلمات کلیدی، محتوا های منحصر به فرد، و استراتژی های بازاریابی مربوطه و غیره. از این رو می توانید مخاطبین زیادی را به وب سایت خود هدایت کنید.
11. اجرای تست طراحی سایت A/B
تست طراحی وب سایت A/B بهترین راه برای تاثیر گذاری بیشتر مخاطبین در صفحه اصلی وب سایت می باشد. از تصاویر، متن، رنگ و عوامل دیگری در صفحه اصلی سایت استفاده کنید و دریابید که واکنش مخاطبین به هر یک از آن ها چگونه می باشد. در این جا لیستی از مواردی وجود دارد که می توانید در صفحه اصلی وب سایت خود مورد آزمایش قرار دهید:
- تیترها
- طرح بندی صفحه اصلی سایت
- میزان متن موجود در صفحه اصلی وب سایت
- تصاویر و ویدئوها
- دکمه های دعوت به عمل
نتیجه نهایی:
به واکنش های مشتریان وب سایت در هر یک از این تست های طراحی سایت دقت داشته باشید تا بتوانید بهترین تغییرات را در سایت خود ایجاد کنید. شاید صفحه اول یا HOME سایت برای اهداف مختلفی طراحی شده باشد.
وبمستر ها و بعضی از طراحان فکر میکنن که همه چیز رو باید در صفحه اصلی به نمایش درآورد و این کاملا اشتباه می باشد. هر چیزی میتواند باعث ترک سریع بازدید کننده شود، از سرعت پایین بارگذاری سایت گرفته تا تبلیغات مزاحم. فرایند طراحی یک وب سایت همیشه با طراحی صفحه اصلی شروع می شود اگر شما صفحه اصلی را استادانه طراحی کنید قطعا می توانید یک وب سایت موثر و کاربردی داشته باشید .
دیدگاه خود را ثبت کنید...
آدرس ایمیل شما با توجه به قوانین حریم خصوصی منتشر نمی شود.