
وضعیت کرونا در ایران چه خواهد بود؟
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که گفته میشود «واردات واکسن منتفی شده است و شاید تنها برای گروههای پر خطر تعداد محدودی واکسن وارد شود»، گفت: وزارت بهداشت از کواکس (نهاد هماهنگکننده تلاشهای جهانی برای دسترسی کشورها به واکسن کووید-۱۹) ۱۵ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن کرونا درخواست کرده است و براساس پیش پرداخت قرار بوده مبلغ ۵۲ میلیون دلار پرداخت کند که تاکنون یک دلار هم نتوانسته پرداخت کند.
وی افزود: پولی که کواکس می خواهد فرانک سوئیس است ولی مشکل اینجاست که پول هایی که ما داریم تبدیل به فرانک نمیشود که به طرف خارجی منتقل کنیم و واکسن را خریداری کنیم.
بنابراین تنها امید ما تولید واکسن در کشور خودمان است.
شهریاری بیان کرد: واکسن کرونای بنیاد برکت مجوز فاز اول آزمایش انسانی خود را دریافت کرده است و اوایل دیماه نیز آزمایشات خود را آغاز خواهد کرد همچنین واکسن های تولیدی انستیتو رازی نیز تا چند روز آینده مجوزهای فاز اول آزمایش انسانی خود را دریافت خواهد کرد ولی خوشبینانهترین کارشناسان معتقدند که زودتر از خرداد و تیرماه سال آینده به تولید انبوه واکسن کرونا دست پیدا نخواهیم کرد هرچند که انستیتو رازی مدعی شده است که اگر منابع کافی در اختیار آن قرار داده شود شاید تا پایان سال بتوانند ۲ میلیون دوز واکسن کرونا را تولید کنند که امیدواریم با کمک به این شرکت های دانش بنیان بتوانیم سال آینده واکسن کرونا را حداقل برای گروه های آسیب پذیر و پرخطر به اندازه کافی تولید کنیم.
آیا در مرحله اول تمام ایرانیان واکسیناسیون را انجام میدهند؟
وی در پاسخ به این سوال گفت: واکسن ایرانی در مرحله اول احتمالاً به کادر درمان و گروههای پر خطر تزریق میشود. اینکه فکر کنیم همه اعضای جامعه را میتوانیم واکسن بزنیم درست نیست، چون این میزان تولید نخواهیم داشت.
آیا واکسن کرونا در ایران رایگان است؟
او عنوان کرد قطعا واکسن کروناهمانند واکسن آنفولانزا برای کادر درمان گروه های های ریسک و زنان باردار رایگان میباشد.
آیا واکسنی برای افراد خاص وارد کشور شده است؟
همچنین گفت: هیچگونه واکسنی برای افراد خاصی وارد کشور نشده است و این شایعه مطرح شده با تفکر موجود در جمهوری اسلامی سازگاری ندارد.
دیدگاه خود را ثبت کنید...
آدرس ایمیل شما با توجه به قوانین حریم خصوصی منتشر نمی شود.